tanah kemasik...

jeng jeng jeng...

tanah kemasik near mesra mall up for sale! cepat2 sapa cepat dia dapat. tanah kemasik untuk dijual. ada dua lokasi: satu rm13k per lot, satu lagi rm20k per lot.

interested? tengok kat bawah nie (map from google-map).

3 comments:

Opiey Hadi said...

bro maner contact nyer?..muroh tu..ko angkat satu ker...

eh..not sure aku baru perasan or lama doh..while i was driving to opis this morning nampak signboard kemasek before rantau housing in front of transit house..

YB ada ubah sempadan ker?

jnr-virtual said...

haa, aku la contact nyer!

Kitorang angkat yg rm13k, luas dia 652m2. yg ni tinggal satu lot jer lagi. yg rm20k tu luas dia less than 600m2, mahal sket sebab close to mesra mall i guess...

nak yg mana? detail map nanti aku email kat ko...

pasal signboard tu aku pun tak pernah perasan bro!

Opiey Hadi said...

ok tq..bukan aku..adik aku..dia nak cari tanah wat rumah