opening a new leaf...

after six and a half years!



syukur yang amat sekali. moga dipermudahkan kerjaya dan dimurahkan rezeki...

looking back, i was really thankful for the experience (both good and bad) that i've gained there. it made me a worker that i'm today. i'm forever indebted, particularly, to electrical chargemen that have taught and helped me soo much. kalau diorang ni tak ajar, berat laaa kawe. mahu single line drawing pun tak tahu baca jawabnya...

may Allah bless all of them, always.

6 comments:

wakif said...

apa maksud secondment tu? pindah sementara ke apa? adeiii

JuRi said...

hehe. aku check tgk skarang semua org transfer dah tulih secondment. kira kita ni staff pet yg 'dipinjamkan' pada opu masing2. itu yg aku paham laa.

Kerel said...

Bro, dah pindah mana bro? aku tunggu ko tak sampai sampai pun.

JuRi said...

bro kerel nak kena nih... hahaha.

gppa jer lah!!!

kl can wait. don't wanna wake upat 5.30am just yet. (ayat pujuk diri sendiri).

kerel said...

don't worry.
time will come.
nanti ada FAT HVAC jgn lupa ajak.

Mizi McCool said...

Good luck bro! Kagum ngan loyalty terhadap PGB...hehehehe