geram

aaaaaarrrgggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

apasal tak dapat nak tukar position? dah lima tahun lebih buat maintenance, nak la merasa buat kerja lain pulak!!!!

10 comments:

jun jusof said...

sian awak... takpe la yang... concentrate on assessment dulu la camgini.. insya-allah rezeki kita will come...whenever that is... just need to have faith......

Ejad said...

nanti kat bos baru ko mintak la lagi bro.. takkan ko nak tengok aku duduk planner je..mati la aku camni..

menarik be blog ko ni.update la slalu.jgn lupe pasal kelab Datok 'K' kite.

Ahad ni boleh la masukkan pasal test drive kancil poji tu.

JuRi said...

babe, we'll keep on trying!

JuRi said...

jad, selamat datang! projek k kita tu underground dulu, klu success baru kita declare!

Anonymous said...

Project K?
K = Kambing? Penternakan Kambing kot...
K = Kancil? Yang ni nak jadi kenyataan dh..

-BAD-

Kerel said...

Dude, doa je bebanyak. Ada rezeki nanti, boleh tukar position lain. Dah naik E dua jgn lupa aku pulak nanti.

JuRi said...

Bad bro,

K can be anything. Kambing, Kancil, Kelisa, Kenari dan sebagainya. In fact, Kia Rio and Forte pun boleh masuk gaks!

Hahaha. Semalat datang ke dunia maya aku. Keep it coming!

JuRi said...

niceidea,

tq bro. btw, ko hari tu aku ingat ada teringin nak kerja kat sini kan? kita swap nak?

hahaha!

BeautifulMindLife said...

Meh join aku kat sini. =)

Too bad, aku pun maintenance gak hehe..

JuRi said...

mind,

berapa sebulan gaji? mmmm, nak kena bayar study loan lagi ni.