10 days to go

after two posponements, only 10 days left before my acd assessment. i'm shutting down from all activities and focusing solely for the interview.

still, i had a last hoorrah last weekend by golfing with office buddies aka geng2 cap ayam. i brought along d90 to awana course. photography and golf combined: not bad at all!!!

i was busy snapping pictures along the 18-hole course, while trying to play my best golf. i blamed the wind (and my partner, hahahaha. just kidding!) for the 101 total strokes. aduhs...

p/s: the guys didn't fare that well either! gaya je lebih.

score card..

jauhnyer... kena pokok!

gaya macam pro... tapi masuk kolam!

habis bola bang?

6 comments:

Anonymous said...

Cute Gile Perut Aku..Aiya..
-BAD-

JuRi said...

tu kira ok laa sebab kita golf and play futsal. cuba bayang perut tu kalau kita tak main golf?

wakif said...

juri dah power skang... bad teruk mcm dulu gak.... ejad tukang perabih bola jer... hahaha!

bila nak friendly match ni?

JuRi said...

wakif,

bulan 2 ni laa kita buat friendly match, aku kena practice dulu ni before lawan pro. nanti aku call set up date.

awana or kgrp?

wakif said...

aku on jer...golf nde ko main tak?

sorang lagi lupa... zuan@tut pun teruk main... muahahaha!

JuRi said...

ye la, kita jumpa kat nde je. boleh edjas satu flight tak? asyik dengar citer je kehebatan pro tfdd ni, nak tengok juga 'live' macamana. hahaha.